• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • Register
  • Login
Sosquua
  • Register
  • Login
  • Current issue
  • All issues
  • About
    • About the Journal
    • Editorial Team
    • Contact
  • Recomendations
    • Best practices
    • Editorial process
    • Privacy Statement
  • Submissions
  1. Home
  2. Archives
  3. Vol. 4 No. 1 (2022)

DOI: https://doi.org/10.52948/sosquua.v4i1

Published: 2022-09-29

Scientific and technological research articles

Entomophagy and floriphagy in the Valle del Mezquital, Hidalgo Mexico, cultural value and food use

Jair Onofre Sánchez, Nancy Testón Franco, Mauricio Pinón Vargas

9-21

PDF (Español (España))

Reflection About the Climate Change’s Affectations in Agrofood Systems. Bajío Guanajuatense case (México)

Irais Juárez González, Wilson Donato Padilla

Gastronomic Impact from the Use of Kitchen Waste (Bogotá)

Claudia Maldonado

Liquid Experiences in the Beverage Service

Iván Ramírez

info

Sosquua

Revista semestral especializada en gastronomía
ISSN: 2665-671X (EN LÍNEA)

Language

  • Español (España)
  • English

Make a Submission

Make a Submission

Métricas

Indexación

Reconocimientos

Sistemas de evaluación

Directorios internacionales

          

Bases de datos

    

 

Repositorios internacionales

   

Redes sociales

Declaraciones

          

visitas

Flag Counter

Keywords
Conoce: @uni_sanmateo

Current Issue

  • Atom logo
  • RSS2 logo
  • RSS1 logo

 

La Fundación Universitaria San Mateo es una institución Universitaria con Personería Jurídica Nº 14135 del 16 de octubre de 1987, y cuya definición de carácter académico opera bajo la Resolución Nº 19566 del 26 de septiembre de 2017 del Ministerio de Educación Nacional de Colombia Vigilada Ministerio de Educación Nacional
More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.