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  3. Vol. 1 No. 1 (2019)

DOI: https://doi.org/10.52948/sosquua.v1i1

Published: 2019-09-30

Editoral

Sosquua, specialized gastronomy journal. A new investigative communication alternative in Colombian gastronomy field

Royer Gutiérrez-Quecano

9-11

PDF (Español (España))

Scientific and technological research articles

Pintanga and magusán, gastronomic treasures from Colombia

Diana González Ramírez, Angie Hernández Bolaños, Alba Muñoz Mesa, Javier Sánchez Ramos, Luis Martínez (†)

14-21

PDF (Español (España))

Micoturism analysis in Colombia

Case study in Villa de Leyva, Boyacá, Colombia

Jorge Mora Forero, Luz González Ariza

23-31

PDF (Español (España))

Meat products based on horse meat

María Ballesteros Mejía, Jessica Torres Giraldo

33-56

PDF (Español (España))

Agricultural productivity and tourism

Articulation shafts for the cooperativism with youth peasants

Alvelayis Nieto Mejía

58-80

PDF (Español (España))

Restoration of the Colombian gastronomy learning-investigative process from its cultural roots

Royer Gutiérrez-Quecano

82-99

PDF (Español (España))

Project for the recognition, strengthening and promotion of the traditional kitchens of the Gutierrez province, Boyacá

Angie Hernández Bolaños, Camila Muñoz, Robert Maldonado, Guillermo Ramírez

97-106

PDF (Español (España))

Artículos de reflexión

La gastronomía, un en-sueño nacional: dificultades y potencialidades del plato nacional

Fabián Llano

91-95

PDF (Español (España))

Reseñas de libros

Nieto, A.; Félix, A., León, M., Paredes, A., & Cárdenas, G. (2018). Tourist planification in peasants territories. Colombia. Corporación Universitaria Unitec Editorial.

Leonardo Castellanos Ramírez

109-113

PDF (Español (España))

Thanks to the referees

Acknowledgment to referees

Comité Editorial

118

PDF (Español (España))

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Sosquua

Revista semestral especializada en gastronomía
ISSN: 2665-671X (EN LÍNEA)

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  • Español (España)
  • English

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